Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - سپیده قاسمی؛ همانگونه که عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یادداشت اخیر خود آورده است؛ بر اساس اطلاعات یکی از سایت‌های جهانی مرجع اندازه‌گیری سرعت اینترنت (speedtest)، میانه جهانی سرعت ارتباطات تلفن همراه در سال ۲۰۲۲، ۲۹ مگابیت بر ثانیه است و ایران با سرعت حدود ۲۴ مگابیت در نقطه نسبتاً متوسطی قرار دارد و می‌تواند بهتر هم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین‌طور برای تأخیر در ارتباطات موبایل اندکی وضعیت بهتر است و در شرایطی که جهان، میانه‌ای حدود ۲۹‌میلی‌ثانیه دارد، برای ایران حدود ۳۰ میلی‌ثانیه است. در ارتباطات ثابت وضعیت به این خوبی نیست، ایران با سرعت حدود ۱۰ مگابیت بر ثانیه تفاوت زیادی با میانه جهانی در سال ۲۰۲۲ یعنی ۵۹ مگابیت بر ثانیه دارد و میزان تأخیر هم ۳۰میلی‌ثانیه است که با ۱۰میلی‌ثانیه میانه جهانی فاصله معناداری دارد.

البته وی بخشی از این اتفاق را به گردن  برگزاری کلاس ها در فضای مجازی انداخته و گفته است؛ از اول مهر و شروع کلاس‌های مجازی و افزوده شدن درخواست استفاده از خدمات برخط، فشار بیش از حدی به شبکه تلفن همراه وارد شد تا این شبکه با محدودیت‌های تجهیزاتی، زیرساختی و فرکانسی، آنگونه که شایسته است پاسخگوی انتظارات مردم نباشد. پس باید طرحی نو دراندازیم و علاوه‌بر توسعه زیرساخت‌های تلفن همراه، زیرساخت‌های شبکه ارتباطات ثابت را که دارای عقب‌ماندگی چنددهه‌ای است، جبران کنیم.

وزیر ارتباطات نسخه شفابخشی برای این مشکل را، توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبر نوری عنوان کرده و معتقد است؛ با توجه به وابستگی شدید ارتباطات سیار به بخش ثابت، می‌تواند این بخش را هم نجات دهد.

به هر روی، کاهش سرعت اینترنت و اختلال در دسترسی به برخی از پلتفرم‌های خارجی دیگر در حوصله کاربران نیست. به اعتقاد بسیاری از آن‌ها و برخی از کارشناسان مشکل اینترنت ورای زیرساخت‌ها است و آن را با اجرای طرح صیانت مربوط می‌دانند و برای شرایط کنونی اینترنت از عناوینی مانند " صیانت خاموش" یا " کودتای نامحسوسی علیه اینترنت کشور" استفاده می‌کنند.

کاربران فضای مجازی از راه‌های مختلف سعی کرده‌اند انتقاد خود از شرایط کنونی اینترنت را به گوش مسئولان برساند. در آخرین اقدام خود، کارزاری به راه انداخته‌اند تا شاید موثر واقع شود.

در بخشی از این کارزار که با نام "مخالفت با اجرای خاموش طرح صیانت و کندی سرعت اینترنت" در حال دست به دست شدن در بین کاربران فضای مجازی است، آمده است؛

جناب آقای دکتر رئیسی

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای دکتر قالیباف

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

جناب آقای دکتر زارع‌پور

وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

با سلام

مدتی است که سرعت اینترنت خانگی و همچنین اینترنت همراه برای مردم ایران به حداقل رسیده است و اختلالات مستمر و جدی روی اینستاگرام به وجود آمده است. اینطور که به نظر می‌رسد این روند ادامه خواهد داشت و طرح صیانت به طور خاموش و در سکوت اجرا خواهد شد.

ما مردم ایران، امضاکنندگان این کارزار، می‌خواهیم حق قانونی خود را، که اکثریت مردم دنیا از آن برخوردار هستند از شما مطالبه کنیم. اجرای طرح صیانت لطمه‌ای بزرگ و جبران‌نشدنی به مردم و کشور خواهد زد. آخرین نسخه از طرح صیانت با عنوان «طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» نیز به گفته کارشناسان وضعیتی بدتر از نسخه‌های پیشین دارد و با اجرای آن از کسب‌وکارهای مجازی گرفته تا فعالیت‌های مهم و موثر علمی و زندگی روزمره مردم دچار مشکلات فراوان خواهد شد. نگذارید این اتفاق رخ دهد و آسایش و آرامش مردم دچار خدشه گردد.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد اینترنت سرعت اینترنت وزارت ارتباطات عیسی زارع پور طرح صیانت از فضای مجازی طرح صیانت اخبار مرتبط فاصله بسیار سرعت اینترنت ایران با شرایط ایده آل دولت سیزدهم دنبال مسدود کردن اینترنت نیست اجرای طرح صیانت بدون سر و صدا؟ وعده بهبود سرعت اینترنت به این زودی‌ها محقق نمی‌شود کیفیت نامطلوب اینترنت ارتباطی با طرح صیانت ندارد انتقاد رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس از کاهش سرعت اینترنت ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال والکس نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها شورای نگهبان درباره مصوبات، پنهان کاری در قبال مردم ندارد ۱۳ عادت ناسالم که شما را سریع تر پیر می کنند استقبال امیر قطر از رییسی در بدو ورود به اجلاس اوپک گازی فایل صوتی فرمانده سابق سپاه چیز جدیدی نبود شرایط آزمون استخدامی برای جذب معلمان + لینک ثبت نام عدد عجیب تخلف در ساخت و ساز نگاهی به جدیدترین اتومبیل مرسدس بنز F۱ قیمت مسکن کاهش داشت؟ صیانت خاموش یا کودتای نامحسوس علیه اینترنت کشور! دعوت از تهرانی ها برای اهدای خون دلیل افزایش و سریع موی زائد صورت چیست؟ صعود بعدی بیت کوین چه زمانی خواهد بود؟ آخرین قیمت لاستیک موتور سیکلت قیمت آپارتمان های کوچک تهران تصویب افزایش کرایه تاکسی تا ۳۵ درصد جدیدترین تلویزیون های ۴۳ اینچ چند؟ (جدول) پیش بینی بازار مسکن در کلانشهرها مصرف روغن این میوه از آلزایمر جلوگیری می کند! تحکیم مناسبات با همسایگان عرب اولویت اساسی در سیاست ایران است ۵ روز مرخصی برای کدام بیماران اومیکرون کافی نیست! چرا خودرو گران شد؟ مجلس مجوز تاسیس صندوق های پروژه را به سازمان بورس داد تغییراتی که داروی ضد بارداری ایجاد می کند! صعود سه هزار واحدی شاخص کل بورس در پایان نیمه اول معاملات هنوز با دستیابی به توافق فاصله است آخرین گزارش از وضعیت پروازهای اوکراین چرا برخی از داروهای معمولی گران تر شد؟ اجاره خانه در محله اپادانا چند؟ افزایش شدید قیمت گندم و خوراک دام در بازارهای جهانی نرخ رسمی ۲۷ ارز افزایش یافت دلیل گرانی برنج، دپو توسط برخی فروشگاه های بزرگ است سرپرستان خانوار سهمیه بنزین را می توانند بفروشند خبر مهم یک مقام دولتی درباره افزایش قیمت نان ۳۰۰ پرونده فساد در وزارت کار تبعیض جنسیتی؛ چرا زنان کمتر عیدی می گیرند؟ سرنوشت بازار سرمایه بعد از توافق هسته ای و کاهش نرخ دلار چه می شود؟ آقای صالح آبادی مضطرب نباشید! رد درخواست استقلال برای بازگشت به آسیا توسط CAS امتحانات پایان ترم تمام دانشگاه ها حضوری می شوند وزارت اقتصاد گزارش وام های بدون ضامن را منتشر کرد پیگیری جدی واکسیناسیون ۵ تا ۱۲ ساله‌ ها تیم پرسپولیس و استقلال افزایش سرمایه می دهند سقوط دلار نزدیک است؟ سهامی برای جاماندگان سهام عدالت وجود ندارد طلا رکورد می زند؟ جزییات چگونگی برگزاری آزمون دکتری اعلام شد واکسن به تنهایی از اومیکرون جلوگیری نمی کند اجاره آپارتمان های مبله تهران چند؟ انتقاد رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس از کاهش سرعت اینترنت سنگین ترین صف های خرید و فروش در بورس / غذایی ها با تقاضای ۲۷میلیارد تومانی همراه شدند بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اینترنت سرعت اینترنت وزارت ارتباطات عیسی زارع پور طرح صیانت از فضای مجازی طرح صیانت سرعت اینترنت فضای مجازی طرح صیانت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۷۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • هدیۀ اینترنت ۳۰ گیگابایتی برای معلمان
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت