Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعرفه‌های اینترنت تلفن همراه با نام تغییر در سیاست‌های بازاریابی افزایش چشمگیری داشته‌است . در شرایط کنونی که شیوع کرونا، اقتصاد کشور را نیز تحت الشعاع قرار داده است، انتظار اقشار مختلف از مسئولان جامعه رسیدگی به این نوع از گرانی‌های یک‌شبه است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنيان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شرکت‌های‌ ایرانسل و همراه اول به تازگی با تغییر در حجم و قیمت بسته‌های اینترنت تلفن همراه شرایطی را به وجود آورده‌اند که می‌تواند مشترکان این اپراتورها تحت فشار اقتصادی بیشتری قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در وضعیتی که کرونا  به شدت مردم را در سراسر کشور درگیر کرده  و محدودیت‌های بهداشتی سبب شده ضربه‌های سنگینی به بنگاه‌های اقتصادی کوچک و بزرگ وارد شود؛ اپراتورها افزایش در قیمت و حجم بسته‌های اینترنت تلفن همراه را با نام تغییر بسته‌های اینترنتی، قانونی و بدون مشکل می‌دانند.

تکذیب هرگونه افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی از سوی ایرانسل و همراه اول

طبق پیگیری انجام شده از مسئولان شرکت ایرانسل، آن‌ها منکر هرگونه تغییر قیمت در بسته‌های اینترنت تلفن همراه از سوی این شرکت شدند و اعلام کردند ایرانسل به زودی اطلاعیه را در این خصوص منتشر خواهند کرد. همراه اول نیز در پاسخ به پیگیری‌های انجام شده در مورد صحت افزایش قیمت بسته‌های تلفن همراه گفت: قیمت‌ بسته‌های اینترنتی تغییر نکرده است و تنها به دلیل اجرای سیاست‌های متنوع بازاریابی شرکت نوع خدمات قابل ارائه از لحاظ حجم بسته و قیمت آن دچار تغییر شده‌اند.

 هر نوع افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی  غیرمنطقی است

در حالی که اپراتورهای ایرانسل و همراه اول به طور کلی منکر هرگونه افزایش قیمت در بسته‌های اینترنت تلفن همراه شدند، حسین فلاح جوشقانی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران به تازگی در فضای مجازی نوشت:« بالابردن قیمت در برخی اپراتورهای تلفن همراه، در حالی که مردم به دلیل شیوع کرونا وابستگی بیشتری به فضای مجازی پیدا کرده‌اند، غیرمنطقی و غیرمعقول است و سازمان تنظیم با آن مخالفت کرده است. برخورد قانونی با اپراتورهای متخلف از صبح با ارسال اخطار آغاز شد. قیمت‌ها باید به قبل بازگردد.»

این توئیت رئیس سازمان ناظر بر عملکرد اپراتورهای مختلف تلفن همراه در کشور گویای این است که اپراتورها با اجرای سیاست‌های عوام فریبانه و تحت عنوان تغییر در رویکرد بازاریابی به دنبال افزایش قیمت‌های خدمات خود به مشترکان تلفن همراه هستند. یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به تغییر قیمت و حجم ترافیک بسته‌های اینترنت تلفن همراه از سوی اپراتور ایرانسل نوشت:«بعد از همراه اول ، ایرانسل هم قیمت بسته‌‌های اینترنتی رو افزایش داده است. بسته یک ماهه ۳ گیگابایت از ۱۶۵۰۰ به مبلغ ۲۲۵۰۰  تغییر کرده. مرسی اپراتور عزیز که هوای مردم رو دارید.»

کاربر دیگر با اشاره به سیاست‌های دولت در خصوص تخصیص ارز مورد نیاز به اپراتورها برای تامین هزینه لازم به منظور تعمیرات و نگهداری زیرساخت‌های خدمات دهنده در یکی از شبکه‌های اجتماعی خود عنوان کرد: «دستتون درد نکنه، یعنی برای تجهیزات و تعمیر و نگهداری آن‌ها بهشون ارز ۴۲۰۰ قرار شده داده شود یا اینکه قراره کیفیت سرویس‌ها بیاد بیاید؟ چون در هر حال با افزایش چندبرابری هزینه‌ها، ثابت نگهداشتن قیمت به بهایی باید تموم شود که فقط قسمتی از آن می‌تواند با بهبود بهره‌وری انجام شود.»

کاربری دیگر نیز با ابراز ناراحتی از افزایش قیمت‌های خدمات اینترنت تلفن همراه نوشت: «قیمتی که بالا برود توی این وضعیت اقتصادی،دیگه قطعا پایین نمیاد.»

تعداد زیادی از کاربران تلفن همراه از محمد جواد آذری جهرمی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستند به دقت بر عمکرد اپراتورها در خصوص تغییر قیمت‌ها نظارت و از هرگونه افزایش هزینه برای مشترکان جلوگیری کند. حالا و در بحبوحه برگزاری آنلاین امتحانات دانشگاه‌ها و درست در زمانی‌که ، تمایل مردم به استفاده از خدمات اینترنتی بیشتر از هر زمان دیگری است؛ نیاز به این نظارت بیشتر احساس می‌شود. مردم فراموش نکردند که در ماه‌های آغازین شیوع بیماری کرونا در کشور وزیر ارتباطات از تلاش‌های  این وزارتخانه برای ارائه خدمات اینترنتی ارزان قیمت و حتی رایگان به مردم خبر داده بود و در حساب توئیتری خود بیان کرد: «استفاده‌ی رایگان دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، اساتید و دانشجویان عزیز از سامانه‌های آموزش مجازی، برای یک ماه دیگر تمدید شد.»

فعالیت‌های وزارت ارتباطات برای حمایت از مشترکان اینترنتی خانگی و تلفن همراه پس از مدتی از کمرنگ شد و مسئولان این وزارتخانه اعلام کردند اپراتورها به تنهایی قادر به ارائه بسته‌های رایگان اینترنت به مردم نیستند و باید دولت از آن‌ها حمایت کند. 

 به نظر می‌رسد اپراتورها اکنون افزایش درآمدزایی خود را به حمایت بیشتر از مشترکان و در نظر گرفتن طرح‌‍‌های تشویقی ترجیح می‌دهند. رفتاری که شاید از نظر اقشار مختلف جامعه، در شرایط کنونی نوعی سوء استفاده از نیاز ضروری مردم به خدمات اینترنتی تلقی می‌شود.

فشار اقتصادی مضاعف با افزایش قیمت بسته‌های اینترنت تلفن همراه

با بالا رفتن آمار مبتلایان و کشته شدگان در اثر ابتلا به ویروس کووید-19 ستاد ملی کرونا با تنظیم نامه‌ای به دولت اعلام کرده اگر وضعیت به صورت کنونی ادامه پیدا کند باید مجددا محدودیت‌های تردد و ساعت کاری در استان‌های مختلف کشور در نظر گرفته شود. قطعا در چنین شرایطی فناوری‌ اینترنت بیش از هرزمانی می‌تواند به مردم و به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان کمک کند که فرایندهای مرتبط با آزمون و آموزش دروس مختلف را دنبال کنند ولی قطعا هر نوع افزایش یا تغییر در محتوای بسته‌های اینترنتی می‌تواند فشار اقتصادی بیشتری را به مردم وارد کند.

فشارهای اقتصادی این روزها مردم را در تنگنا قرار داده است و برای حفظ سلامتی و جلوگیری از بیشتر شدن آمار مبتلایان به ویروس کرونا انتظار می‌رود که اپراتورهای و نهادهای دولتی از هرگونه تغییر قیمت در بسته‌های اینترنتی جلوگیری کنند.

انتهای پیام/4144/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: همراه اول ایرانسل اپراتورها مشترکان تلفن همراه بسته های اینترنت تلفن همراه قیمت بسته های اینترنت افزایش قیمت بسته بسته های اینترنتی خدمات اینترنت تغییر قیمت همراه اول قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۴۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد