Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌اینترنت اشیا به شبکه‌ای از اشیا و وسایل محیط پیرامون ما می‌گویند که قابلیت اتصال به اینترنت را دارند و می‌توان آنها را به کمک اپلیکیشن‌های موجود در تلفن‌های هوشمند و تبلت، کنترل و مدیریت کرد.

اینترنت اشیا به زبان ساده، ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و در عین حال با کاربرانشان تعامل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه‌ها با استفاده از سنسورهای داخلی خود داده‌ها را جمع‌آوری می‌کنند، در زمان مناسب بر اساس داده‌ها وضعیت سیستم‌ها را تغییر می‌دهند یا کنترل تمام امور را بر بستر اینترنت در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

سرپیج هوشمند تولید شده یک گجت از گونه سوییچ‌های کنترل از راه دور است که به کاربران اجازه می‌دهد با استفاده از تلفن همراه خود یا کامپیوتر، از طریق اینترنت یا مستقیم لامپ‌ها و روشنایی خانه یا محل کار خود را کنترل کنند.

سیدعلی حسینی عضو هیأت مدیره شرکت دانش‌بنیان پِک، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا در خصوص این محصول دانش‌بنیان افزود: سرپیچ هوشمند با نام تجاری پِک یک سوئیچ کنترل‌کننده برای انواع لامپ‌ها است. قابلیت کنترل از راه دور دارد و کاربر می‌تواند با اتصال دستگاه به مودم وای‌فای از طریق اینترنت، کنترل سوئیچ را در دست داشته باشد. جدا از این، می‌تواند با اتصال به اکسس پوینت داخلی دستگاه به طور مستقیم بدون نیاز به اینترنت آن را کنترل کند.

وی بیان کرد: از ویژگی‌های بارز این محصول می‌توان به نصب آسان و بدون دردسر برای استفاده در یک اتاق خواب یا دفتر محل کار نام برد. کاربر می‌تواند بدون هیچ تغییر و نگرانی با نصب این گجت بین سرپیچ فعلی و لامپ موجود خود از این محصول هوشمند استفاده کند.

حسینی ادامه داد: کنترل از طریق شبکه اینترنت از سراسر جهان، شبیه سازی حضور برای امنیت منزل هنگام سفر، امکانات پیشرفته و کنترل با صدا، چراغ خواب هزار رنگ، امکان استفاده برای انواع لامپ‌ها از دیگر قابلیت‌های این محصول هوشمند است.

وی با اشاره به اینکه نمونه این محصول پیش از این توسط برخی شرکت‌های خارجی تولید شده است و در بازار وجود دارد، گفت: محصول ما کاملاً بومی است و از نظر دانش فنی نیز نه مهندسی معکوس و نه کپی بلکه کاملاً بومی است چرا که این محصول نسبت به نمونه‌های خود از قابلیت‌های بیشتری برخوردار است.

حسینی یادآور شد: از نظر کارایی، این سرپیچ برای روشن و خاموش کردن از فاصله نزدیک و دور و همینطور از طریق اکسس پوینت داخلی دستگاه و نیز از طریق اتصال به وای فای عمل می‌کند. این محصول قابلیت استفاده به عنوان چراغ خواب را دارد و می‌تواند به رنگ‌های مختلف درآید، از لحاظ تایمری نیز این سرپیچ را می‌توان بر روی تایم‌های مختلف جهت خاموش و روشن شدن و حتی بازه زمانی مختلف تنظیم کرد.

وی گفت: قابلیت شبیه سازی حضور برای امنیت منزل به این صورت عمل می‌کند که وقتی این سرپیچ بر روی آیکون امنیت منزل فعال می‌شود، طی شب به صورت رندوم روشن و خاموش می‌گردد تا القا کند که کسی در خانه است و احتمال سرقت را خیلی خیلی پایین آورد.

حسینی بیان کرد: وقتی به اینترنت دسترسی داشته باشیم و سرپیچ را به مودم معرفی کنیم، می‌توانیم قابلیت کنترل سرپیچ با صدا را نیز فعال کنیم. به این صورت که از طریق صدا می‌توانیم فرمان روشن یا خاموش شدن لامپ‌ها را بدهیم یا حتی با اسم یعنی لامپ اتاق خواب یا لامپ سالن را خاموش یا روشن کنیم.

وی یادآور شد: این محصول ثبت اختراع شده و حدود ۵ ماه است که به تولید رسیده و اکنون به صورت تولید انبوه جهت عرضه وسیع در بازار داخلی در دست است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۰۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

داریوش حسن نژاد در جلسه با کارشناسان حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان با اشاره به اجرای پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی جهت حفاظت از منابع آب استان به ویژه منابع آب زیرزمینی، اظهار کرد: این پروژه‌ها در جهت حفاظت و حراست از منابع آب استان به خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، در حال اجرا است.
وی به پروژه تقویت استقرار ۱۸ گروه حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ گروه با ۴۵ نفر گشت زنی مداوم در سطح دشت‌های استان جهت جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها را انجام می‌دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ۲ پروژه انسداد چاه‌های غیر مجازدر سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به صورت سالانه در حال انجام است.
به گفته حسن نژاد در همین راستا ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه جویی ۱۱.۷ میلیون متر مکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.
وی بیان کرد: سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد ۷۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • گروه طالبان در پنجشیر به جان مردم و موبایل‌‌های هوشمند افتادند!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌ های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • کاربرد قفل کرکره برقی هوشمند
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند